10/31/2008

Quiltshopsturen i onsdagI går var vi på inköpstur till tre olika quiltbutiker. Den första The Painted Pony var den bästa, mycket trevliga expediter, fint urval av tyger och mycket vill ha.


Det blev lite Kaffe Fassettyger, ett silverhalsband som jag sett på nätet. Affären blev mycket skadad av orkanen Ike, men man hade arbetat förtvivlat med att få den klar tills Quilt Festival och bussturerna. Efter inköpet där åkte vi till minnesmärket San Jacinto över slaget där Texas blev fritt från Mexico. Uppe i utsiktstornet kunden man se ut över kusten.

Sedan åt vi lunch på en restaurang som var känd för sina goda cajunrätter.Jag valde crawfish etouffe, dvs kräftstjärtar i en stark god sås med ris.

Nöjda och försenade åkte vi till nästa affär Sew Contempo, som inte var en direkt hit, jag hittade en påse med knappar för fem dollar och en bit Kaffe Fasset tyg som fick följa med i inköpskassen. Den sista affären var Quakertoen Quilts, där både Inga-Britt och jag föll för en jacka med chenilleärmar, som vi köpte mönster och chenille till.
Väl tillbaka vände vi kassarna för att sedan skynda till Quilt Festival, där det var preview evening, där vi handlade en del måste ha.
Trötta och nöjda kom vi i säng vid elvaslaget.Sedan var det dags för

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar