8/06/2011

Ett paket från USA / A box from USA


I måndags blev jag av med mitt stora rosa gips. Jag saknar det inte och längtar efter den dag då jag får belasta mitt ben igen. Ännu får jag fortsätta hoppa omkring ett tag och öva intensivt med sträckningar och böjningar av fot och knä, men om drygt en månad kan jag gå igen.
I torsdags kom det ett bud från posten med ett stort brunt paket från Linda, en quiltväninna i USA. Paketet innehöll quilten som mina vänner på en amerikansk quiltlista sytt till mig. Jag blev jätteglad över att få en så härlig present med block som man sytt just till mig. Och skulle jag glömma mitt rosa ben, så finns det på mittblocket. De flesta tygerna är från Kaffe Fasset. På etiketten står det Britt-Inger´s Kaffe Fasset Dream. Visst är det ett häftigt täcke. Täcket är quiltat med knutar. Tack alla ni som sytt detta just till mig.
This week has been a good week for me. I´ve got ridden of my hot pink cast last Monday. Some days ago the postman delivered a package from USA with one of the most cool and crazy quilt I have seen and made just for me. Most of the fabric is designed by Kaffe Fasset and the colours are very intense. And even if I will forget my hot pink leg I can´t.
Linda who made the center block with the lady has given me a memory for ever of the accident.
I´m so happy of the gift and a big, big hug to you all. I love the quilt and a big big thank you.
The label in the back says Britt-Inger ´s Kaffe Fasset Dream.