5/26/2011

Hjärta i handen block / Heart in Hand Swaps

Idag kom blocken från USA avseende det blockbyte som jag deltagit i. Jag hade otur med att min första upplaga av mina block har försvunnit på vägen till Barbara, som hade hand om bytet. Vi var bara 11 stycken som deltog i blockbytet, så jag har lagt till ett extra block.
Men andra upplagan kom fram och jag har provisoriskt lagt ut blocken. Hur quilten blir sen, är en öppen fråga. Men blocken är mycket trevliga med sömmerskans hand och sedan ett hjärta med namnet på.
The Heart in Hand blocks in the swap from a mailing group have today arrived safely from US. The blocks are very charming and beatiful and I think it will be a wonderful quilt.


5/23/2011

Ull-Stinas klänning / Wool Cindy´s dress


Så slipper jag höra bräkandet om kläderna från Ull-Stina. Hon är jättenöjd med sina kläder och det är jag också. För att hon skall bli extra gullig har hon fått garnbollar vid öronen.
Nu kan hon få sitta och mysa i soffan ett tag.
Wool Cindy is happy for her clothes and this little girl with yarn pom pom on her ears will decorate my sofa for a while.
Don´t you think she is cute?

5/22/2011

Ull-Stina / Wool Cindy


Jag har under en ganska lång tid roat mig med ett projekt som jag än så länge inte kan visa, fastän det är klart. Jag håller lite på det ett tag till.
Men nu tog jag lite paus innan jag skall skriva mönster till det och sydde en liten ullig krabat,Ull-Stina.
Hon väntar på kläder och lite annan utsmyckning, så nu visas hon naken. Men hon är rätt otålig, så jag får skynda på, så jag slipper höra bräkandet från henne. Nog är hon söt eller hur. Hon har också en liten ullig svans, men den syns inte här.
I have been busy making a secret project, but the last two days I took some rest from the project and have sewn a wooly friend, Ull-Stina, in English Wool Cindy. She is quite embarrased being nude. But she will get a cute dress soon. Isn´t she cute?