10/20/2010

En trio med blombroscher / A trio flowerbrooches


Jag håller på att hämta mig efter Öresundsquiltarnas succéhelg. Är fortfarande lite trött men glad att det blev så lyckat. Jag har en hel del UFON som skall färdigställas, men de får vänta ett tag.

Veronica hos @Veronicas hade gjort så fina blomsterbroscher, så jag blev sugen på att testa några.

De var verkligen jättetrevliga att sy. I mina blommor är det bara Kaffe Fasset tyger. Jag tycker att de blev jätteläckra.
I´m still tired after the quilt show my guild had last weekend. My Ufos must wait some weeks before I will start with them. I have made some flower brooches to put on a bag or just wear them as brooches.
I have used fabric designed by Kaffe Fasset.

10/17/2010

En härlig helg/ A wonderful weekend


Det har verkligen varit en härlig weekend med Öresundsquiltarnas utställning. Det har varit mycket jobb med att färdigställa allt, men så kom belöningen med massor av besökande quiltare och icke quiltare, som verkligen tycktes njuta av vår utställning.

I går kväll var det festmiddag med god mat och utdelning av priser.

Jag fick en jättefin symaskin och sedan vann jag mitt eget sydda och designade Änglatäcke.

Det var jätteroligt att under dessa två dagar sitta och sy på min lilla Henrietta, då jag och Karin visade vårt trolleri med charmpack.
Men nu är jag väldigt trött och nöjd och inte blir det någon sömnad mer i dag.
It has been a very hectic but funny weekend with many visitors at our show. My friend Karin and I showed the pattern Making four patch to nine patch, which the visiting ladies enjoyed very much.
But now I´m very tired and will enjoy the evening and rest my legs on the sofa.