4/11/2011

Det är våår / Spring at last



Det började i helgen, men nu känns vårvärmen på riktigt. Jag passade på att ta några bilder av vårens små budbärare, några härliga violer som lyste bland de bruna bladen. Man blir bara på så gott humör. Ägnade förmiddagen till att träna, var riktigt härligt att ge kroppen en genomkörare.
Men eftermiddagen har jag mest tillbringat på min balkong, suttit och njutit i solen och sytt ihop mina block. Det är mycket handsömnad, med alla remsor som skall sys till på baksidan.
Jag lade en rad med sex block i stolen och där kan man också se att det är olika batiktyger på baksidan av blocken. Det kommer sannerligen att bli ett färggrannt täcke.
I took some pictures of wild violets on the way to the bus stop. They are wonderful messengers of Spring and I love the colour.
I have enjoyed the wonderful sunny weather sitting on my balcony with handsewing of the blocks. There are lot of hand sewing on the back when putting all the blocks together.
I have finished two rows and as you could see from the picture I had used several different colours on the backing. It will surely be a colourful quilt.