2/23/2014

Rosemary en liten björn/ Rosemary a cute bear

Jag har börjat prenumerera på en ny engelsk kvilttidning, som heter Love Patchwork and Quilting. Den kommer ut dels som papperstidning och även digitalt. Jag har den som digital prenumeration på min Ipad. Vill man ha den papperstidning finns den att köpa på Pressbyrån, tidigare Presstop, dels på större Pressbyråbutiker och sedan kan man beställa den på internet.
Jag har bara läst två nummer, men jag kommer nog att fortsätta ett tag till. Det passar mig med en digital version, så kan jag skriva ut det jag vill sy efter eller kolla beskrivningen på min padda.

I have started to subscribe on the digital version of Love Patchwork and Quilting, a new magazine from UK. I think that it is a very creative and modern quilt magazine. 

Och här kommer Rosemary in. Jag blev så förtjust i en liten björn och kände med detsamma att en sådan ville jag också sy. Det var en mycket bra beskrivning, lätt att följa och resultatet blev jättebra.

I found a pattern to make a patchwork bear, and I fell in love in this cute bear and started soon to sew. The pattern was very instructive and easy to follow and my bear came out so good.

Får jag presentera Rosemary och snart kommer hon att få en liten bror.
Visst är hon en liten sötnos.

May I introduce to you Rosemary, my cute little bear. I think that she soon will have a brother bear.

Rosemary har också en egen liten påse, som hon kan bäras i.
Rosemary could rest and be carried in a purse, and of course the fabric is full of roses.

Eftersom det är måndag och Eva , Bambi har visa och berätta länkar jag till hennes sida HÄR

Denna vecka skall jag ägna tiden åt att sy ett volangprojekt, för det är snart  dags för en ny bloghop hos Madame Samm, Sew We Quilt, som skall handla om volanger. Jag har precis börjat på mitt projekt, och även om jag inte är mycket för volanger, så har jag hittat något, som jag tycker skall bli kul att sy och att använda.

Grattis Immi

Immi firar 50 000 besökare på sin blog idag och lottar ut en överraskning för att fira.

Här är hennes rosenbukett som jag lånat

Besök hennes blog och gratulera henne till så många besökande.