4/13/2015

Min nya syväska Bionic Gear Bag

För flera månader sedan hittade jag en sybehörsväska på nätet, som jag gärna ville sy. Fast egentligen startade det med en Sew Together Bag, som jag inte lyckades få ihop till att passa. Så det projektet lade jag ner.
Jag inhandlade mönstret till Bionic Gear Bag , mer information hittar ni HÄR , började glad i hågen med att sy en framsida av små lappar från Laurel Burch.
Bionic Gear framsida /Front


Several months ago I fell in love with a sewing purse that I wanted to make. I started with buying the pattern, you will get the information HERE . I have planned to make a scrappy outside with some of my favorite scraps from Laurel Burch.

Bionic Gear Baksida /Back

Men sedan skulle jag fortsätta och mönstret som var minst sagt vältaligt gjorde ju ingen människa glad. Men som väl var finns det filmer på Youtube som man kan följa. Så utav det 82 sidor långa mönstret så var det bara i princip sidorna med måtten och mallen till sidorna som jag använde.
Resten sydde jag med hjälp av filmerna.

I started to read the pattern, but there were so lot of pages with descriptions without pictures, so the pattern layed untouched several weeks until I found a group on FB and four films on youtube, with instructions that I followed.
Of the 82 pages of instructions in the pattern I have only read three pages  and used the template for the sides.
Insida /Inside


I am so happy for my Bionic Gear Bag and maybe I will make another one for my friend. All material for the bag comes from my stash.

Väskan är inte svår att sy, bara man följer de olika stegen och inte har för tjockt mellanlägg.
Det blir nog en till som en behövande vän kan få. Och tyger har jag ingen brist på. Dessutom skall jag sy ett litet etui till mina Wonder clips.

Eftersom det är måndag länkar jag till Bambi syr .

Min väska invigde jag i helgen då jag var i Magnarp och sydde tillsammans med Gåsakviltarna. Jättetrevligt med många skratt och mängder av kreativitet.

As it is Monday I will link to Eva Syr.

I started to use my Bionic Gear Bag at the retreat in the weekend, and I must say it is a wonderful and useful bag.

Ha det gott

Have a great week
Britt-Inger