11/05/2008

Home again but with an American cold


I returned on Monday noon at Copenhagen airport. But the flight from Houston was not good, as I and my friend Inga-Britt cought a cold in Houston the last days at our stay there.

I managed to work Monday afternoon and evening and all Tuesday, but then I couldn´t manage anymore. I have been at home today to take care of myself mostly of the day I have been sleeping on the sofa.

I have unpacked all my things. My things that I have bought in Houston are now on the table in my living room, where they will be some days more, I will enjoy them and look at them more together until I will place them in cupbords and on shelves.

11/04/2008

Hemma igenIgår kom vi så hem igen efter en veckas underbara dagar i Houston. Tyvärr har båda jag och Inga-Britt dragit på oss var sin kraftig förkylning.


Jag var och jobbade några timmar i går eftermiddag och jag kunde nog mått bättre, men jag hade lovat att komma på eftermiddagen.


Innan vi satte igång med packningen, passade vi på att ta några bilder i vårt hotellrum.Efter jobbet igår packade jag upp allting och lade alla mina saker på mitt matrumsbord. Även mina inköp för min träning finns med på bilden.

Jag kommer nu att gå omkring och titta på sakerna ett tag, innan jag plockar undan dem. Det finns ocksp material till ett babytäcke, lite inköp till kompisar, bl.a. två rullar med Kaffe Fassettyger, material till ett täcke med Kaffe Fasset tyger till mig själv, en hel del pins, ett silverhalsband med en klocka, inköpt på The Painted Pony.

Här är en bild med bl.a två väskor, som jag inte
motstå.
Det man inte kan fotografera är inspirationskickarna som vi fick.
Sedan är det som vanligt igen
Britt-Inger


11/02/2008

Silver Star Salute och sista dagen på Quilt Festival

I dag lördag var det sista dagen för denna gången som vi åkte med bussarna till Quilt Festival.


Vi styrde först kosan till ett stånd där jag sett Laurel Burch muggar och jag kom därifrån med en mugg med papegojor på och Inga-Britt fick tag på just en sådan som hon önskade sig, en blå med blå katter. Detta stånd hade allt möjligt smått och gott.


Vid lunch träffade vi några av mina quiltvänner från New Orleans och blev bjudna på lite medhavd lunch, underbara räkor bl.a.


Sedan blev det lite mer inköp naturligtvis, några saxbling-bling, några Kaffe Fasset tygbitar till en quiltvän och slutligen föll jag för några kit med ylleapplikationer.


Ricky Tims hade en underbar konsert med kul småsprat mellan de olika musikstyckena.


Ricky är en mycket skicklig musiker och tonsättare. Tyvärr hade Inga-Britt ådragit sig en förkylning med feber, så hon kunde inte deltaga i kvällens höjdpunkt Silver Star Salute.


Det stora salen var dekorerad i silver och svart, som jag försökte fånga i denna bild
Årets Silver Star Salute var Alex Anderson, som hade ett mycket underhållande tal'


I natt byter USA till normaltid, så vi tjänar en timme här också denna vecka.