10/31/2008

Inköpsdag och Bernina Fashions show


Torsdagen var den stora inköpsdagen och inspirationsdagen. När vi kom till kongresscentret var det köer till dörrarna, som säkert skulle slå köerna vilken allsvensk fotbollsmatch som helst.Det var t.o.m köer inomhus vid de olika nedgångarna till rulltrapperna. Så många quiltgalna damer och några få herrar det var där.Vi har haft väldigt svårt att få tag på bra frukost för att inte tala om frukt, så i går bestämde vi oss för att äta frukost på kongresscentret och kunde verkligen iaktaga det hela från ovan, eftersom vi åt frukost på andra våningen. Dåligt kaffe och en bagel 40 kronor, inte billigt precis, annars har det varit subway en gång med varma mackor och en gång Mc Donald.I går åt jag ett äpple som kostade ca 14 kronor och inte var det gott. Gissa om jag längtar efter frukt och filmjölk och riktigt kaffe.Men åter till Quilt Festival. Vi började från gång 4 och slutade på 13. Dessemellan hade vi varit på en lunchtillställning med underhållning av en mycket trevlig och skicklig quiltare.Det blev många skratt.
Inköpen då. Det blev en del, lite tyger till ett barntäcke, böcker, en lila skärmatta och tillhörande

rullkniv till Inga-Britt Ö och en underbar dockbrosch.
Lite look-a -like eller hur.


Så jag höll mig verkligen i skinnet.


Sedan var det dagens clou, Bernina Fashion show. Vilka underbara kreationer, som vi fick se.
Det glittrade av miljoner rhinestones och var verkligen en show.
2 kommentarer:

 1. Anonym1.11.08

  Hej!!
  Läser i din blogga var dag. Och så roligt det är att få "följa" dig i vad du gör "over there". Blir bara lite, lite grön i huvudet.:-)))))
  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 2. Log lite när du beskrev maten och avsaknaden av frukt och grönt. känner igen mig-men så mycket fint du får se-det överväger väl ändå. Mat finns ju hemma...
  Annicka i Kolmården

  SvaraRadera