7/17/2012

Så många rester/ So many scraps

Jag håller på med städning och sortering i mitt syrum, vilket jag skulle ha gjort nu ett bra tag.
Småbitarna och resterna har jag i tre olika plastbackar från Ikea, en back med diverse rester i skapligt stora bitar, en back med Kaffe Fasset rester också i stora bitar och en liten med småbitar, som jag kan behöva till mitt projekt med staplade skålar. Jag skall sy ett till med skålar, minst ett till i alla fall. Riktigt vanebildande och till det går det åt många små bitar i olika färger.
Jag hittade också tygbitar, som jag inte kunde härleda till vilket projekt jag använt det till. Nu en paus och sedan på det igen. Jag har en stor plastback med Kaffe Fasset tyger som också måste sorteras. Har sett ett täcke sytt av Kaffe Fasset tyger som jag skall sy och jag har säkert tyger så det räcker till det och kanske till fler projekt.
I am tiding up my sewing room, and the first moment is to sort all the scraps from projects. I am fond the plastic sew through  bins from Ikea to gather the different scraps. I have one bin with all kind of bigger scraps, one bin with scraps from Kaffe Fasset fabric and one small with small scraps for the blog hop Bowls with borders. As the project is quite addictive I have to make at least one more.