4/21/2015

Syväska nr 3 är klar / My Bionic Gear Bag no 3 is done

Det är nästan som om det vore beroendeframkallande att sy dessa BGB, som dyker upp lite här och var på nätet. Denna är också en present till en syväninna.
Jag har utgått från en panel som framsida och sedan plockat in tillhörande tyger. Allt fanns hemma i skåpet.

I think you could be addicted to sew these Bionic Gear Bags this is my no 3.
This is also a present for a sewing friend and I hope she will like it.Jag tror att jag behöver köpa mer blixtlås på metervara och tillhörande löpare. Väldigt trevligt med de olika blixtlåsen tycker jag.

I think I have to buy more zippers, as my stash of them is not big any longer.

Have a great day
Britt-Inger

4/20/2015

Syväska nr 2 My second Bionic Gear Bag

I helgen sydde jag ytterligare en syväska. Det finns två olika modeller att köpa, en som kallas Sew Together Bag med tre blixtlåsfickor och en som kallas Bionic Gear Bag. Modellerna verkar snarlika, men BGB har konstruerats med  fyra fickor och det blir en bricka att vika ut, när man öppnar den fullt ut.
Jag har sytt BGB.s väskorna och är helnöjd. Mönstret är som jag tidigare skrev inte speciellt pedagogiskt, men det finns fyra gratisfilmer som man kan följa under sömnaden. Där finns inga mått, så man måste ha mönstret för att få måtten till väskan.

I have made another Bionic Gear Bag during the weekend. As I have written in my former post concerning my Laurel Burch bag, the pattern is hard to follow. But there are very good films at Youtube with very good instruction.

Jag valde att sy väskan i Tula Pinks serie Acacia med de söta tvättbjörnarna.

I have chosen to sew the bag in Tula Pink´ s Acacia with the cute raccoons.
Ena sidan / One sideDen andra sidan / The other sideHär kan du få med allt vad du behöver när du skall i väg och sy, som rullkniv, saxar, trådrullar, små linjaler, sprättkniv och lite mer bra att ha. På den främre delen kan du placera nåldyna och ask med dina wonder clips, som jag älskar.

You could bring with you all your necessities  except the kitchen sink when you are going to a quilt retreat.

Denna syväska har jag sytt till min väninna Karin och jag hoppas att hon kommer att tycka om den lika mycket som jag gillar den.

This bag is for my friend Karin and I hope she will love it and use it as a good sewing companion.


Eftersom det är måndag länkar jag till Eva Bambi syr

As it is Monday there is a link to Eva Bambi syr

Ha det så gott

Have a great week

Britt-Inger