10/12/2011

Henrietta Block 9


I går var jag hos ortopeden för kontroll. Jag fick då också se vad man satt in i mitt ben, en platta och flera stora skruvar av rostfritt stål, totalt ca 3-4 hg. Så nu blir det att ta med utskrift av en röntgenbild när jag skall flyga nästa gång.
Doktorn var nöjd och jag tycker att allt är på gång nu. Igår fick jag också klart det sista blocket, så jag får se om jag hinner med att börja sy ihop blocken idag. Jag skall först ner på stan och luncha med en f.d arbetskompis och sedan skall jag till Arbetsförmedlingen och anmäla mig som arbetssökande.
I met my doctor yesterday and he was very satisfied with the healing process for my leg. I´m also very content with my rehab and I´m walking better for every day.
The last block of Henrietta Whiskers is done and I´m looking forward putting it all together.

5 kommentarer:

 1. Anonym12.10.11

  Vilka fina block du sytt! Jag är imponerad av färgsammansättningen, kan inte vara lätt att få ihop en sådan helhet med olikmönstrade tyger. Riktig, riktigt fint gjort:)

  SvaraRadera
 2. Skönta att höra att doktorn var nöjd med ditt knä, och att du kommit igång med ditt syende igen är ju mycket positivt! Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du är på G igen! Och tack för berömmet om mina kuddar, det blev kuddar av alla blocken. Henrietta-blocken är bara så jättefina! Är jättesugen på att sy dem...
  Kram, Kerstin

  SvaraRadera
 4. Anonym12.10.11

  Så trevliga block. Ser fram emot att få se den färdiga quilten - härligt höstmysig. Och så kul att du är tillbaks på sybanan efter denna sommaren! Kram
  Karin

  SvaraRadera
 5. Ullastina12.10.11

  Vilken fart du har fått i syrummet! <vad fina dina block är. Skall bli intressant att få ta del av det färdiga resultatet.

  SvaraRadera