3/23/2013

I kamp med Kung Bore / Fighting with snow

I går var jag tillsammans med ca 50 tygtokiga kviltare på Quiltrally i Danmark. Det var ett gäng förvantansfyllda damer som äntrade utflyktsbussen tidigt i går morse.
Det var Quiltrally i Danmark som lockade oss dit. Men vi som hade förväntat oss strålande sol med mild luft kom ut i det värsta snöoväder  senare på dagen.
Vi besökte först  Kastanja, som hade ett väldigt stort urval på tyger. Det är en av de finaste tygbutiker som jag sett på länge. Och inte minst var det härligt med så många Kaffe Fasset tyger.
Efter besöket där åkte vi till Odense för att äta lunch. Visst var det vinter men vintervädret blev värre och vid det tredje butikbesöket kunde bussen inte köra ända fram, utan de som ville fick gå i snöstormen och kämpa sig fram ca 1 km.

I was  yesterday participating in a Shop Hop to some quiltshops i Denmark with bus. When I signed for the tour I had a wonderful Spring tour in mind.But it is winter in Sweden and Denmark and what a winter it is. This is a life of a quilter, not even a snow storm could prevent a shop hopper for quilting fabric to fight with the snowy winds in order ot get some more fabric. 6 kommentarer:

 1. Den utflykten lär du inte glömma i första taget.Hoppas du hittade lite godis:-))
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 2. Vilken otur ni hade med vädret, det räknar man ju inte med. Hoppas du fick med dig lite synyttigt hem! Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, vilket oväder!! Jag hoppas promenaden var mödan värd!
  Kerstin

  SvaraRadera
 4. ojoj.. detta ser ju inte bra ut,,borta bra men hemma bäst??Bambikram

  SvaraRadera
 5. Ojoj...man är ju bra less på vintern nu.
  En resa du aldrig kommer att gltömma antar jag,
  Ha det så gott här hemma, kram!

  SvaraRadera
 6. Quilters are a resilient lot.

  SvaraRadera