2/01/2011

Birdie-nam-nam /Birdie Stitches Block 1



Jag har börjat på två BOM för 2011. Båda är med djur på, först den lilla söta ekorren Henrietta och den andra med små fåglar.

Egentligen skall man bara brodera, men jag tyckte det var kul att kombinera med några små applikationer. Till kvadraternar runt om har jag köpt två buntar charmpack från Modas It´s a Hoot.Det grå bakgrundstyget är från Stoff och Stil. Det kommer att bli ett charmigt täcke, tror jag.

Februari månads block kom idag, två pussande fåglar, för att fira Valentin. Länken till månadsblocken hittar ni här http://www.littlemissshabby.com/. Det finns också en grupp på Flickr där sömmerskorna kan ladda ner sina bilder på de olika månadsblocken http://www.flickr.com/groups/birdiestitches/pool/

Eftersom jag älskar fåglar, kommer jag verkligen att se framemot att sy denna BOM. Det är verkligen jättelätt att brodera den, med efterstygn och franska knutar.

January block from http://www.littlemissshabby.com/ is done and I think I will love to make this BOM. The embroidery is cute and I have added some appliqué to the embroidery.

LMS posted the block for February today and it´s a cute heartful Valentine block.

I´m longing to make it my way.

LMS has created a group on Flickr where the quilters could post there pictures.


As I love birds I will long for the coming blocks.



2 kommentarer: