1/29/2011

Henrietta Ekorre/ Henrietta Whiskers


Nu har jag sytt klart första blocket i Bunny Hill BOM 2011. Denna gång är det Henrietta Ekorre som skall vara ute på olika äventyr. Jag har valt att sy min ekorrequilt i varma höstfärger, en serie med FQs som jag köpte för några år sedan. Jag har broderat lite lätt på bladen och Henriettas svans och sedan har hon fått en liten pärlemorknapp på rosetten.
Mönstret till blocket och information om quilten hittar ni här
http://bunnyhillblog.com/free-patterns/. Jag har också anmält mig till en grupp på Flickr, där man kan lägga in bilder på sina block. Det är alltid kul att se hur andra har gjort.
My first block of Bunny Hills BOM 2011 is done. And it´s a very cute little lady squirrel that is the theme for this BOM. You could find the instructions and the pattern here http://bunnyhillblog.com/free-patterns/. This time I will make the applique by hand and do some embroideries too on the blocks. I´m surely looking forward to coming blocks. All fabric will come from my stash.

4 kommentarer:

 1. Så gulligt block du sytt!!
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 2. Ditt block är jättefint. Jag önskar att jag hade tid att börja med den här BOM:en nu, men jag får nöja mig med att spara mönstret.

  SvaraRadera
 3. Hon blev ju gullig. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Anonym3.2.11

  Så söt den är din lilla ekorre. Kramis Nette

  SvaraRadera