7/22/2010

Paus från utmaningen idag /Rest from the challenge quilt
På förmiddagen följde jag med som rådgivare till en väninna som skulle handla ny dator. Vi fick besöka två affärer innan vi hittade en dator till ett bra pris.Sedan har jag sytt. Har sedan länge velat sy de saker som Kelly har på sin väskQAL och satte igång med det när jag kom hem till lunch.Kelly syr en kasse, en necessär, en makeup förvaring och ett glasögonfodral av fyrtio charms och foder, vadd m.m.Jag hade en packe batikcharms som jag tyckte kunde passa bra till projekten.Har nu kommit så långt att utsidan är klar på kassen sydd av 18 charms i mönstret Disappearing Nine Patch, kviltad genom tjock vadd och ett extra fodertyg. Jag har valt ut foder, det skall sys fickor och handtag.


Jag förstår att ni blir nyfiken på adressen till Kellys blog och den är här


http://kellyrachel.com/blog/ Kolla bland tutorials så hittar ni beskrivningarna
I am today resting from my challenge quilt and have started to make a tote, a purse and other small things from 40 charms squares.


I havve a nice blending of batik squares that I have chosen to use for this project. For the tote I have used 18 squares the rest will be for the other small things. I have finished the outer of the tote and I will try to finish the tote with handles, lining and inner pockets this night
You will find the instructions here , look for tuturials http://kellyrachel.com/blog/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar