5/28/2010

Lite mer aktiviteter från migI kväll skar jag till ytterligare än väska Margo från Lazy Girl Design. Jag har redan sålt den första väskan till en god väns fru. Har sedan tidigare lovat sy ytterligare en väska till henne. De tidigare väskorna har hon älskat och slitit ut tills de gick sönder.Nu syr jag en väska i lila till mig, en av mina favoritfärger, den andra är limegrönt.


Av resterna när jag skar till väskan blev det en liten necessär med rynkad/veckad framsida. Den rynkade framsidan syns inte så bra på bilden. Den var jättetrevlig att sy, kommer förmodligen att bli fler med samma stuk.Mönstret hittar ni här http://www.noodleheads.blogspots.com/ sök efter gathered clutch tutorial.


Sedan har jag beställt lite mer Kaffe Fasset tyger, hade slut på en del prickiga tyger samt bastygerna i lila och limegrönt. Jag fick söka lite på http://www.quiltshops.com/ innan jag hittade de prickiga tyger jag ville ha. Den kollektionen kom för något år sedan och eftersom de flesta tygerna är färskvaror kan det ibland vara svårt att hitta för att komplettera.


4 kommentarer:

 1. Saa fargerik og flott den ble!

  SvaraRadera
 2. Som alltid....superfint och läcker.

  SvaraRadera
 3. Anonym29.5.10

  Det mönstret har jag kikat på också,det är så läckert. Din necessär är härlig i fina tyger.

  SvaraRadera
 4. Dejlig toilettaske i herlige farver. Tak for linket - Det mønster må jeg helt sikkert prøve!

  SvaraRadera